>5aLive - 4 musikere - 1 sangerinde - booking-formidling<

5aLive er 4 musikere fra det tidligere Jays og helt ny sangerinde Lady Di (2009), de spiller stadig dansemusik for det blandede publikum, der gerne vil danse og more sig. Højt humør og spilleglæde, sjove indfald og altid professionel optræden.

Musikken er er de sidste nye hits fra det nye årtusinde blandet med oldies-but-goodies fra 50'erne til 90'erne. Vi blander meget repertoiret efter publikums smag. Spillestyrke altid efter anvisninger af arrangør.

Pressen skriver:
5aLive
er meget populære, og de har i løbet af de seneste 25 år markeret sig som et af landets mest velspillende danseorkestre, og de forstår bedre end nogensinde, at præsentere noget af det bedste fra pop og rockens hitlister samt alle de gode gamle evergreens.

5aLive spillet den musik som publikum vil høre, og det har de vist at de kan, nu hvor flere af medlemmer har spille sammen i mere end 25 år.

Bandets repertoire er meget afvekslende. Det spænder lige fra de hotteste disconumre over de gode gamle rock numre og til de lidt mere stille og rolige evergreens.

5aLive har altid nogle af de seneste hits, samt hits fra 60-70-80-90´erne på repertoiret, så derfor kan man ALTID være sikker på, at det er en succes, når de står på scenen, lige meget hvilken aldersgruppe publikum har.

5aLive lægger vægt på en sprudlende, kvik og medrivende sceneoptræden, hvor de enkelte numre kædes sammen i et inciterende tempo, der sandt at sige bidrager til, at dansegulvet er fyldt fra start til slut af et meget veloplagt publikum.

 

 

 

5aLive - 4 musikere - 1 sangerinde - booking-formidling