>Hannah Corine - mavedans - skønhed - femininitet<

At danse har altid givet Hannah Corine de største glæder i livet. Hun begyndte allerede at danse som barn og har været igennem en masse stilarter, lige fra kunstskøjteløb til samba.

Hun går meget op i at mit publikum får en positiv oplevelse af dansen i sin skønhed og femininitet, både gennem mine bevægelser og kostumerne, men også via min udstråling af glæde og nydelse ved dansen.

Hannah Corines erfaringer med mavedans har hun fået via undervisning og inspiration, både i Danmark og i udlandet, blandt andet Ægypten hvor jeg også køber mange af mine kostumer hos kendte designere.

Hannah Corine holder meget af at optræde, både på scene og i samspil med publikum. Hun har optrådt masser af spændende steder de sidste 4 års tid, blandt andet ved kulturelle arrangementer som Københavns Internationale dag, ved Kulturnatten, Røde Kors Landsindsamling, Kongelunden Asylcenters åbent hus, Rejsemesse i City 2, Stockholm Bellydance festival, i Bella centret.

Hun har også deltaget to gange i Danmarksmesterskaberne for artister i mavedans. Hvor Hannah Corine begge gange vandt publikumsprisen, hvilket hun anser som den største ære, da det jo er jer publikum som hun skal formå at underholde. I 2005 vandt hun således en dejlig rejse til Ægypten mens hun i år vandt en tur til Tyrkiet hvor hun samtidig skal optræde og undervise på hotellet.

Udover disse større arrangementer nyder Hannah Corine meget at danse til private fester, ligesom hun optræder på restauranter og vandpibecafeer i København.

Hun underviser et fast ugentligt hold og tilbyder derudover at undervise til polterabends og fester, ligesom hun tilbyder privatundervisning. 

 

 

 

 

Hannah Corine - mavedans - skønhed - femininitet