>Kirkebænkekoncert<

Der var solgt 160 billetter til Kirkekoncerten i Kirken, og når man forlængede kirkebænkene med en stol ud for hver bænkerække, kunne man lige akkurat få plads til alle, da kirken blev fyldt med fans til Anne Linnets koncert tirsdag aften.

 Der var stor interesse for koncerten, fortæller kirkens organist, og der var allerede på tre dage udsolgt for et par måneder siden.

Og Anne Linnet og hendes dygtige akkompagnatører gav publikum en koncert bygget på egne melodier og med tekster af Tove Ditlevsen (Barndommens Gade), Johs Møllehave og Anne Linnet selv. Det var Billedsproglig salmefremførelse af højeste karat.

At hun er en stor musiker, forfatter og komponist vidner hendes popularitet om. Hun er nemlig tilsyneladende ikke tilknyttet fans i en bestemt aldersklasse. Alle elsker hendes musik, bedstemødre og fædre, fædre og mødre, teenagere og børn.

Det er i øvrigt anden gang hun sørger for en dejlig kirkekoncert i Kirken. Sidste gang var der også fulde huse, og det bliver der garanteret også næste gang. Det var Menighedsrådet, der stod som arrangør af koncerten.