>Messesangsolister<

Messen ser ud til at kunne leve op til succesen fra 2010, hvor rekord mange udstillere trak et lige så rekordstort publikum af huse. Med i succesen var også, at man for første gang havde flyttet messen til foråret, og så spillede Lis og Per op undervejs.

Den succes vil man gerne have fulgt op med årets udgave af messen, som finder sted lørdag og søndag den 3. og 4. marts - og allerede nu ser det ud til lykkedes.

Der er i øjeblikket 15-20 tilmeldte udstillere, og selv om det er et stykke fra de 48 udstillere, der var med sidste år, så er det et helt fint fremmøde, siger formanden for styregruppen.

- Fristen udløber den 15. januar, men allerede nu har vi flere tilmeldte, end vi havde på samme tid sidste år. Folk henvender sig oftest til sidst, og så kommer der også nogle til, som lige skal have besked to gange. Vi regner bestemt med at nå lige så mange udstillere som sidst, siger han.

Musikalsk set kommer der i år et mindst lige så kompetent dansktop-navn til at spille søndag. Far og Søn - også kendt som Bjørn og Johnny Hansen fra henholdsvis Bjørn & Okay og Kandis - har ladet orkestrene blive hjemme og spiller sammen til to koncerter i løbet af søndagen.

Lørdag kommer Bakkens Pjerrot på besøg med datteren Sine. De to vil levere ballonshow og bugtaleri for de mindste messe-gæster.

Med i viften af underholdning kommer formentlig også et lokalt indslag, som dog endnu ikke er nærmere bestemt, lige som der også vil blive modeshow i løbet af messe-weekenden. Alt i alt skulle det gerne være med til at trække lige så mange til som sidste år.

- Vi håber på at kunne ende et sted mellem de 2550, der var sidste år, og 3000 gæster, og det skulle underholdningen gerne være med til at sikre, siger formanden.