>Solistoversigt side 2<

Indvielsesfest i Ørbæk Midtpunkt.
Indvielsesfest med Brødrene Olsen, Zididada og On Location. Der serveres forret, Midtpunkts buffet, kaffe og småkage. Alt dette for kr. 300 pr. person.

Der er lagt op til et brag af en fest, når Ørbæk Midtpunkt lørdag d. 2. marts holder indvielsesfest. Ørbæk Borgerforening har sørget for et kæmpe underholdningsprogram med bl.a. tidens største pop legender herhjemme, Brødrene Olsen, som vandt det danske Melodi Grand Prix i 2000 med "Smuk som et stjerneskud", og senere det Europæiske Grand Prix med sangen, som nu var blevet til "Fly on the Wings of Love".

I lighed med de sidste 12 år kommer Zididada og leverer evig sol, fest og fede hits. Med den altid storsmilende og karismatiske Jimmy Colding i front, er der lagt op til hits som "Walking on water", "Rock my boat", "Zididada day" og mange flere blandt andet nye sange fra et kommende album.

Aftenen bindes sammen af det fem mands store band On Location, som altid danner rammen om en humørfyldt optræden og oplevelsesrig aften.

Der serveres Forret, Midtpunkt's buffet og kaffe med småkage i samarbejde med Madværkstedet i Ørbæk.

Alt dette kan opleves til den formidable pris af kun kr. 300 pr. person. Det fås med garanti ikke billige nogen steder og må siges at være en fantastisk pris. Men som Ørbæk Borgerforening siger - nu skal der være fest og det skal ikke være prisen som holder nogen væk. Der er ca. 600 billetter til salg. Man kommer til at sidde samlet, hvis alle køber billet samlet.

Ørbæk Midtpunkt og Ørbæk Borgerforening håber, at rigtig mange i og omkring Ørbæk vil være med til at fejre, at Ørbæk endelig efter mange år har fået sit nye Kultur og Fritidscenter.

Dørene åbnes kl. 1630 - kl. 1730 serveres forret.

Ørbæk Midtpunkt og Ørbæk Borgerforening.

Lør. d. 2. marts 2013, kl. 17.30. (Entré 300 kr.)
Ørbæk Midtpunkt v/ Kenneth Taanquist, Langemosevej 5, Ørbæk

***************************************************************************************

Forårsfest i Fårevejle.
Fårevejle Boldklubs Venner lægger op til en super festlig aften og indbyder til stor forårsfest med Fede Finn og Funny Boyz og lækker buffet fra Korskildegaards Køkken til kun 299 kr. i alt. Festen foregår i Dragsholm Fritidscenter (hallen).

Under maden er der sørget for god musik ved Tage Olsen og til at sætte yderligere gang i dansegulvet spiller DJ FIFFI både inden Fede Finn og Funny Boyz går på og i mellem sættene.

Billetter kan købes i Zafari og Sportigan i Asnæs Centeret samt i Kim's Corner i Fårevejle Kirkeby og Dagli'Brugsen i Fårevejle St.

Fra 1. februar kan man ringe og reservere bord så man kommer til at sidde sammen det antal man er. Tlf.nr. står på billetten.

Gå ikke glip af at få en fantastisk aften og samtidig støtte Fårevejle Boldklubs store arbejde..

Lør. d. 2. marts 2013, kl. 17.30-01. (Entré: 299 kr)
Dragsholm Fritidscenter, Kalundborgvej 21, Fårevejle

Annoncesponsor er Musiker-Børsen, som også har booket Fede Finn & Funny Boyz

*********************************************************************************************