>Sommerklassiskkoncerter<

Klassisk er klar med sommerens koncerter i, og der er lagt op til 4 koncerter, på skiftende ugedage, fra 20. juni til 15. august. Hver gang med fremtrædende danske musikere og sangere.

De følges 29. juni af operasopranen Gitta-Maria Sjöberg og De Nordiske Spillemænd. Hun er for længst internationalt kendt fra store roller på Det Kongelige Teater og udenlandske operascener. Spillemændene, som gik sammen i 1973, er ikke blot landskendte, værdsat i hele Norden og i Skotland, men har også, på Udenrigsministeriets initiativ, optrådt på så fjerne destinationer som Indien og USA.

3. juli kan man genhøre den fine guitarist Lars Hannibal, her i sammenspil med den alsidige trompetist Michael Brydenfeldt, hyppigt prisbelønnet. Den usædvanlige duo kommer med usædvanlig musik, loves det.

En af vore mest talentfulde unge pianister, Katrine Gislinge, sidder ved tangenterne 10. juli. Også hun har for længst gjort international karriere som både solist og kammermusiker - og hun er den første danske pianist, som har fået en cd udgivet på det store tyske selskab Deutsche Grammophon.

En af vore fineste operabarytoner, Guido Paevatalu, som nylig også har gjort karriere i USA, og som mange kender fra operafesterne synger både opera og musical 2. august.

Festen slutter 15. august med endnu en guitarist - også et navn, de fleste kender: Kaare Norge, som blandt andet er en af vore mest cd-sælgende i sin genre.

Koncerterne afvikles i samarbejde med kommunens kulturforvaltning.