>Trækplastersolister<

Med trækplastre som den fynske entertainer Arne Lundemann og det lokale Brassband kunne det ikke gå galt, og det tog da heller ikke mange minutter, inden de første 300 billetter var revet væk til pensionistfesten på lørdag i Hallen.

Det er fjerde år, man arrangerer pensionistfest, men det har allerede udviklet sig til en kærkommen tradition blandt kommunens pensionister og efterlønsmodtagere, for hvem festen er ganske gratis. Sidste år var det den nordjyske sanglærke Tina Siel, der underholdt.
For at komme med skulle de blot møde op i går mellem klokken 9 og 10 i kiosken, hvor formanden stod klar til at uddele op til fire billetter per person.

Allerede et godt stykke tid inden klokken 9 stod pensionisterne i kø, men det gik hurtigt, da kiosken åbnede.

- Det første år havde vi ingen begrænsning på antallet billetter, og da der var nogle, som ville have både 10 og 20, var der andre, der gik forgæves, og det tror jeg ikke, at de sådan lige glemmer. Derfor står de klar, selv om vi nu nok skaffer billetter til alle, sagde formanden ind imellem et par udleveringer.

Godt et halvt hundred billetter var forlods udleveret til beboere på plejehjemmene, som ikke selv kunne troppe op i Centerkiosken, så allerede klokken ti minutter over ni var der kun et par hundrede billetter tilbage af de i alt 550, som man udleverer.

Pensionistfesten koster omkring 25.000 kroner - penge som klubben skaffer ved at arrangere tombolaer og gennem sit julelotteri.

- Vi har gennem årene arrangeret mange ting, f.eks. koncert med Birthe Kjær, men der er ikke noget, der har været så populært som pensionistfesterne, fastslår formanden, og tilføjer, at »man altid spenderer hovedparten af sine midler i lokalområdet.

Alle klubbens 19 medlemmer og deres hustruer er i sving både fredag og lørdag for at få pensionistfesten afviklet, og derudover har man fået en økonomisk håndsrækning af en række lokale erhvervsdrivende.

Man har allerede besluttet, at næste års solist skal være Katy Bødtger.